Custom Octagonal komposit serat karbon tube pasagi pikeun asesoris

Jenis pamayaran: T / T, Paypal, Western Union

Incoterm: EXW

Min.Pesanan: 1 sapotong / sapotong

Angkutan: Samudra, Darat, Udara, Ekspres, Lain-lain

Palabuhan: Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

booming serat karbon ngawangun

3K CNC serat karbon motong opener bagian pikeun pigura komposit

3K lambar serat karbon pinuh dijieunna tina lawon serat karbon, lawon UD jeung résin eposy.Biasana, piring serat karbon pinuh 3K populér di pasar.Éta tiasa ngalakukeun rupa-rupa jinis dumasar kana desain anjeun.

Urang bisa mantuan Anjeun pikeun CNC motong pigura komposit.Pambuka serat karbon, pigura FPV serat karbon, sasis mobil serat karbon sareng bagian rc serat karbon, jsb.sadayana sayogi pikeun urang.

Ogé berwarna lambar serat karbon, pelat serat karbon palsu sareng pelat serat karbon sareng sadaya lapisan 3K tiasa disaluyukeun.

Samentara éta, urang ngalakukeun loba 400X500mm na 500X600mm plat serat karbon di stock.

600X800mm, 800X1000mm sareng 1000X1500mm tiasa diproduksi.

Naha anjeun badé ngadamel pigura anjeun nyalira?Sakur kapentingan, ngahubungan kami kalawan bébas.

PS: jasa Logo, jasa Packing sarta jasa Majelis anu sadia pikeun urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami